2η Επιστημονική Ημερίδα της ΟΕΑΑ στις 15-1-2014

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων Ανεξάρτητων Αρχών (ΟΕΑΑ) διοργανώνει στις 15 Ιανουαρίου 2014 στο αμφιθέατρο «Λεωνίδας  Ζέρβας» του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Ε.Ι.Ε.) (Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα) την 2η Επιστημονική Ημερίδα της με θέμα « Ο Θεσμός των Ανεξάρτητων Αρχών στην Ελληνική Δημόσια Διοίκηση: Αποτίμηση, Κριτική, Προοπτικές».

Στόχος της επιστημονικής Ημερίδας είναι να παράσχει ένα ανοικτό βήμα για γόνιμο διάλογο όπου θα αξιολογηθεί η πολύπλευρη συνεισφορά των Ανεξαρτήτων Αρχών στην Ελληνική Δημόσια Διοίκηση, στην Οικονομία και την Κοινωνία, και θα εκτιμηθούν οι προοπτικές τους.

Για το σκοπό αυτό η ΟΕΑΑ έχει προσκαλέσει μία πλειάδα διακεκριμένων προσωπικοτήτων που εκπροσωπούν, μεταξύ άλλων, την Πολιτεία, τις Ανεξάρτητες Αρχές, την Ακαδημαϊκή κοινότητα, τις Καταναλωτικές Οργανώσεις καθώς και παράγοντες της Αγοράς.

Η θεματολογία της Ημερίδας περιλαμβάνει τις κάτωθι τρεις ενότητες (το αναλυτικό πρόγραμμά της είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της ΟΕΑΑ στο www.oeaa.gr) :

Ενότητα 1: «Αποτίμηση του έργου των Ανεξάρτητων Αρχών στη  Δημόσια Διοίκηση την Αγορά και την Κοινωνία»

Ενότητα 2: «Η άποψη της Κοινωνίας, της Πολιτείας και της Αγοράς για το ρόλο των Ανεξαρτήτων Αρχών»

Ενότητα 3: «Με το βλέμμα στο μέλλον: Προκλήσεις και Προοπτικές για τις Ανεξάρτητες  Αρχές»

Η ΟΕΑΑ αποτελεί το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο των Εργαζομένων στις Ανεξάρτητες Αρχές και  ιδρύθηκε το Γενάρη του 2007.  Μέλη της είναι τα Πρωτοβάθμια Σωματεία Εργαζομένων της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων, της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών και της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Στόχοι της Ομοσπονδίας είναι η ενίσχυση της ανεξαρτησίας των Αρχών και η αξιοποίηση του υψηλής στάθμης στελεχιακού δυναμικού τους για τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας του έργου των Αρχών.  ________________________________________________________________________________________________________________________________________
Για περισσότερες πληροφορίες:   κ. Γ. Καρίμαλη, Ειδικό Γραμματέα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, τηλ. 21 06151013, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο