Έκδοση Φυλλαδίου για τις Ανεξάρτητες Διοικητικές Αρχές

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων Ανεξαρτήτων Αρχών (ΟΕΑΑ) προέβη στην έκδοση φυλλαδίου προς το ευρύ κοινό με κεντρικό μήνυμα / τίτλο  «Ανεξάρτητες Διοικητικές Αρχές: Οικοδομώντας σχέση εμπιστοσύνης με τον πολίτη». Βασικός στόχος του φυλλαδίου είναι η ανάδειξη του ρόλου των Ανεξάρτητων διοικητικών Αρχών στην Ελληνική Δημόσια Διοίκηση μέσω της παροχής έγκυρης, απλουστευμένης και επιστημονικής πληροφόρησης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία τους, τους στόχους τους και την αποστολή  τους καθώς και τη δυνατότητα παρέμβασης τους στους τομείς που εποπτεύουν.

Το φυλλάδιο  είναι άμεσα διαθέσιμο πατώντας εδώ. ________________________________________________________________________________________________________________________________________
Για περισσότερες πληροφορίες: κ. Γιώργο Καββαδά, Πρόεδρο ΟΕΑΑ, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τηλ. 213 131 9307 και Γρηγόρη Καρίμαλη,  Ειδικό Γραμματέα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων  ΟΕΑΑ, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τηλ. 210 6151 013.

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο